Greetje van Beers, waskracht achter de schermen

20-07-21

Greetje van Beers is onmisbaar voor Waskracht en ‘n Ouwe Sok. Ze is de rots in de branding die overzicht houdt, de weg weet binnen instanties en regelingen, iedereen bij de les houdt en bij elkaar brengt, verslag legt en de planning bewaakt. Een event manager met een koel hoofd, warm hart en heldere blik.

“Ik werk graag achter de schermen zodat anderen kunnen schitteren op een podium. Met een klein groepje mensen in een afgebakende tijd samen toewerken naar een succesvol resultaat, daar houd ik van. Die dynamiek vind ik heerlijk. Het hoogtepunt van Waskracht en ‘n Ouwe Sok hebben we vier keer vooruit moeten schuiven en moeten aanpassen. Het was af en toe best moeilijk om steeds opnieuw de energie te vinden om verder te gaan. Maar ik werk met twee teams van volhouders. Iedereen gaat ervoor. Ik ben nog steeds enthousiast.”

"Ik zie mensen graag schitteren op hún podium"

“Met beide projecten zijn we inmiddels goed op stoom. Tot en rond de Waskracht-optredens in september en het Ouwe Sok-event in oktober moet er nog veel geregeld worden; vergunningen, materialen, logistiek, vrijwilligers. Daar ben ik nu lekker druk mee. Ik moet wel uitkijken dat ik in mijn enthousiasme niet teveel naar me toetrek. Dat kan wel eens een valkuil zijn van het enthousiasme waarmee ik mijn werk doe. Ik stop niet voordat we onze doelen gehaald hebben. Dan geniet ik intens van het behaalde succes. Soms vragen ze me dan toch even  het podium op. Niet helemaal mijn ding. Als ik iedereen zie stralen is dat voor mij eigenlijk meer dan genoeg. Daar doe ik het voor.”

Greetje van Beers is productieleider van Waskracht en productiecoördinator/lijnentrekker bij ‘n Ouwe Sok.

Waskracht_Greetje van Beers door Tahné Kleijn 1 kopie.jpg